AutoCrib ipari kiadóautomaták

Napjaink kiélezett piaci versenyében a vállalatok mind nagyobb hangsúlyt fektetnek költségeik, kiadásaik csökkentésére, melyet a sok külső tényező miatt, nem minden estben sikerül a beszerzési áraik csökkentésével elérni. Lényegesen nagyobb a ráhatás a munka során felhasználásra kerülő, indirekt eszközökre fordított költségek visszaszorítására. Erre kínálnak hatékony, gyors, egyszerű, és kényelmes megoldást az AutoCrib amerikai gyártmányú rezsianyag-kiadó automatái, melyek használatával látványos javulás mutatható ki a vállalat ráfordításainak csökkentése, és eredményességének növelése terén.

Az AutoCrib rendszer előnyei:

Az AutoCrib automatákkal egyszerűen korlátozható, és irányítható a munkatársak termékellátottsága. Így a közvetlen költségmegtakarításoknak köszönhetően a felhasznált mennyiség legalább 25%-kal csökkenthető, a közvetett költségmegtakarításokon keresztül pedig még látványosabb javulás érhető el:

  • Nyomonkövethetőség: a több mint 200 előre beépített lekérdezés segítségével minden készletmozgás nyomonkövethetővé válik, a felhasználások akár a legmélyebb szintekig lebonthatóak.
  • Hiányok hiánya: a készlethiányok teljes egészében kizárhatóak, a rendszer automatikus üzenetben figyelmeztet minden érintettet a kritikus készletszint alá esett termékekről.
  • Felhasználás helyén való felvétel: a munkával töltött idő jelentősen növelhető, mivel a munkavállalók akár közvetlenül a felhasználás helyén juthatnak hozzá a szükséges termékekhez.
  • Felszabaduló munkaerő: munkaerő szabadítható fel, mivel a rendszer használatba állítása után nincs többé szükség a rendeléseket, raktározást és az ellátást felü­gyelő személyzetre.
  • Rövidülő készletmozgás: csökken a hibázás lehetősége, mivel a készletmozgás lerövidül, az áru kevesebb kézen megy keresztül.
  • 24/7: az AutoCrib automaták a hét minden napján, napi 24 órában állnak a munkatársak rendelkezésére.

Munkavédelmi eszközök (kesztyűk, szemüvegek, maszkok, füldugók, lábzsákok, hajhálók stb.), valamint egyéb, a munkafolyamatok során felhasználásra kerülő indirekt eszközök, szerszámok, technikai berendezések automatizált raktározására, kiosztására, felügyeletére és nyomonkövetésére szolgáló, költségcsökkentő  innovatív ipari rendszerek egyenesen az USA-ból!

Mi nem csak eladjuk, leszállítjuk és beüzemeljük cégének, de vállaljuk a termékkel való feltöltését, karbantartását is!

További információkért keresse kollégáinkat!

„Debreceni telephelyünkön a folyamatos, az iparág sajátosságaiból adódóan kötelező jelleggel használandó, és fajlagosan magas értéket képviselő, indirekt felhasználású termékek magas fogyása miatt döntöttünk a rezsianyag kiadóautomaták tesztelése mellett. Az automatizált ellátástól elsősorban a felhasználás, és a tevékenységre szánt erőforrásaink optimalizálását, valamint a munkafolyamatokba való hatékonyabb beillesztést vártuk el. A tesztidőszak adatai meggyőztek bennünket az automatizált ellátás létjogosultságáról, így mára állandó jelleggel is helyet kapott üzemünkben a rezsianyag kiadó automata, amely kiváló ellenőrző-, és kontrolláló eszköznek bizonyult.”

Teva Gyógyszergyár Zrt., ROCK SAFETY® partner

“Küldetésünk: Az Ön védelme.”

“A ROCK SAFETY® brand munkavédelmi termékek gyártója és forgalmazója,
mely tetőtől talpig megóvja azokat a szakembereket, akiket hazavár épségben a családjuk.”

Válasszon termékkategóriát:

Kézvédelem

Kézvédelem

Rakodó-, hegesztő-, sofőr-, kötött, pöttyözött, varrott, szerelő-, vágásbiztos, mártott, vegyszerálló, ESD, téli, egyszerhasználatos, speciális, mechanikai kesztyűk

Lábvédelem

Lábvédelem

Munkavédelmi papucsok, szandálok, bakancsok, csizmák, ESD lábbelik, hegesztő-, villanyszerelő-, hőálló-, téli bakancsok, egyéb lábvédelmi kiegészítők

Munkaruha

Munkaruha

Rövid-, melles-, derekas nadrágok, mellények, dzsekik, jólláthatósági ruházat, saválló-, hűtőházi-, hegesztőruhák, téli-, nyári ruhák, eső- és eldobható ruhák, köpenyek

Kiegészítők

Kiegészítők

Maszkok, sisakok és fejvédők, munkavédelmi szemüvegek, zajvédők, légzésvédők, leesés elleni eszközök, térdvédők, deréktámaszok, egyéb kiegészítők

 Büszkék vagyunk Partnereink sikereire

“A ROCK SAFETY® jól felépített márka, ami ár/érték arányban nagyon jól eladható. Megbízható, jó partneri kapcsolat a miénk.”
MELEG GYÖRGY beszerzési vezető, ZEBREK-M Kft.

“Régóta kapcsolatban vagyok a ROCK SAFETY Kft-vel, szimpatikus, megbízható cég, kitűnő raktárkészlettel.”

REBEK RENÁTA üzletvezető, Munkaruházati üzlet

“Jó minőségű és széles termékskála, egyszerű rendelés és korrekt ügyintézés, gyors és megbízható kiszállítással.”

VARGA LÁSZLÓ üzletvezető, Varga Bádogos áruház

“Barátságos, segítőkész munkatársak, ár-érték arányban kitűnő termékek, rugalmas garanciális ügyintézés, jó szívvel ajánlom.”

DARÁNYI ENDRE ügyvezető igazgató, Olajsziget Kft.

Kérdése van?

Írjon nekünk, mi pedig hamarosan válaszolunk:

ROCK SAFETY Kft.
5100 Jászberény, Nagykátai út 10..
Tel.: +36 57 515 700
Mob.: +36 30 652 4269, +36 30 652 6966
Fax: +36 57 515 701