Gyártás

Cégünknél, a Molnár és Társa Kft.-nél (ROCK SAFETY) büszkék vagyunk arra, hogy a változó körülmények ellenére működtetni tudjuk 1997-es indulásunk óta gyártókapacitásunkat, amely a cégünk alapításánál a főtevékenységünk volt.

A gyártott termékek köre a kötöttkesztyűk és kötött karvédők gyártása mellett kiterjed bőr hegesztőruházat szabására és varrására is.

Kötöttkesztyűinket PVC pontozással tudjuk ellátni, valamint tenyér bőrrátéttel is a magasabb védelem érdekében. A kesztyűknél pamut, poliészter, kevertszálas és Kevlar®  alapanyagokat használunk, de egyedi rendelés esetén ezektől el tudunk térni. Rendelkezünk plattírozó és az ujjvégnélküli kesztyűkhöz szükséges gépekkel is.

A hegesztőruhákat hasítékbőrből készítjük és Kevlar® cérnával varrjuk.

 

A japán, Matsuya és Shima Seiki kötőgépeink különböző mennyiségben tartalmaznak S-es, M-es, L-es és L2-es méretű, valamint 7-es, 10-es, 13-as és 14-es tűfinomságú gépeket. A leginkább Kevlar® karvédőket Harry Lucas csőkötőgépen állítjuk elő. A kötöttkesztyűk interlockolását Pegasus, Kansai márkájú gépeken végezzük el. Emellett rendelkezünk különböző digitális és oszlopos gyorsvarrógépekkel is.

A bőrvarrodai munkát Protex, Typical és Minerva gépeken végezzük el egytűs és kéttűs kivitelben.

Bízunk benne, hogy az ISO9001:2008-as minőségbiztosítása szabvány szerint működtetett üzemünk termékei garancia arra, hogy a jövőben is működtetni tudjuk cégünk ezen szegmensét.