A ROCK SAFETY-ről

A munkavédelmi eszközpiacon eltöltött több mint húszéves tapasztalatnak köszönhetően a ROCK SAFETY márkanévre számos országban már mint egy megbízható és megfizethető brand-ként tekintenek a vásárlók. Célunk, hogy olyan termékportfóliót kínálhassunk, ami a nagyobb mennyiségű ipari- és kiskereskedelmi felhasználásra is alkalmas.

A termékeink kialakításában minden esetben a piaci igényeket helyezzük előtérbe. A diverzifikált termékigények miatt a ROCK SAFETY termékpalettája széles, melyet európai raktárbázisról szállítunk megrendelőinknek. A termékek minden esetben európai tanúsítóintézet által kiadott EU-standardokkal rendelkeznek.

Meglévő magyarországi gyártóbázisunk, valamint kiterjedt ázsiai beszerzőhálózatunk (Kína, Malajzia, Taiwan, Pakisztán, Bangladesh, Vietnám) révén termékeink szigorú minőségellenőrzés után kerülnek forgalomba. Vevőink a megrendelést megelőzően segítséget kaphatnak tapasztalattal rendelkező értékesítői kollégáinktól, valamint a rendelés után hagyatkozhatnak szakértői csapatunkra vámügyi és szállítmányozási kérdésekben.

Célunk, hogy olyan viszonteladói hálózatot építsünk ki, amely a világ bármely pontján elérhetővé teszi a ROCK SAFETY termékeket a felhasználók számára. Szolgáltatásinkat úgy alakítjuk, hogy a ROCK SAFETY disztribútorai leginkább a saját értékesítésükre koncentrálhassanak.

ISO9001:2014 és AEO tanúsítványaink adnak garanciát a szabályos és minőségileg legmagasabb szintű működés meglétére cégünkön belül.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeink valamelyikén!