Az ipari automaták alkalmazása

Napjaink kiélezett piaci versenyében a vállalatok mind nagyobb hangsúlyt fektetnek árbevételük folyamatos növelésére, ezzel párhuzamosan a költségeik, kiadásaik csökkentésére, melyet a sok külső tényező miatt, nem minden estben sikerül a beszerzési áraik csökkentésével elérni. Lényegesen nagyobb a ráhatás a munka során felhasználásra kerülő, indirekt eszközökre fordított költségek visszaszorítására. Erre kínálnak hatékony, gyors, egyszerű, és kényelmes megol- dást az AutoCrib amerikai gyártmányú rezsianyag-kiadó automatái, melyek használatával látványos javulás mutatható ki a vállalat ráfordításainak csökkentése, és eredményességének növelése terén.

Termékeink

Az AutoCrib rendszer előnyei:

Az AutoCrib automatákkal egyszerűen korlátozható, és irányítható a munkatársak termékellátottsága. Így a közvetlen költségmegtakarításoknak köszönhetően a felhasznált mennyiség legalább 25%-kal csökkenthető, a közvetett költségmegtakarításokon keresztül pedig még látványosabb javulás érhető el:

Nyomonkövethetőség:

A több mint 200 előre beépített lekérdezés segítségével minden készletmozgás nyomonkövethetővé válik, a felhasználások akár a legmélyebb szintekig lebonthatóak

Hiányok hiánya:

A készlethiányok teljes egészében kizárhatóak, a rendszer automatikus üzenetben figyelmeztet minden érintettet a kritikus készletszint alá esett termékekről.

Felhasználás helyén való felvétel:

A munkával töltött idő jelentősen növelhető, mivel a munkavállalók akár közvetlenül a felhasználás helyén juthatnak hozzá a szükséges termékekhez.

Felszabaduló munkaerő:

Munkaerő szabadítható fel, mivel a rendszer használatba állítása után nincs többé szükség a rendeléseket, raktározást és az ellátást felügyelő személyzetre.

Rövidülő készletmozgás:

Csökken a hibázás lehetősége, mivel a készletmozgás lerövidül, az áru kevesebb kézen megy keresztül.

24/7:

Az AutoCrib automaták a hét minden napján, napi 24 órában állnak a munkatársak rendelkezésére.